22.4.2016

Uudistunut Gabriella testissä - seuraa livenä Periscopessa!

Tervetuloa Ferrytalen mukana tutustumaan uudistuneeseen Viking Linen m/s Gabriellaan!  Kaikista itämerellä liikennöivistä aluksista oma henkilökohtainen suosikkini on ehdottomasti Gabriella. Suosioon on monia eri syitä ja yksi tärkein varmasti se, että tällä aluksella on eniten tullut Helsingin ja Tukholman väliä seilattua. Henkilökunta on tullut vuosien saatossa tutuksi ja en ole kokenut millään aluksella yhteä henkilökohtaista ja ystävällistä palvelua kuin Gabilla. Matkoja on aina siivittänyt myös loistava viihde, hyvä ruoka ja laadukkaat hytit. Näistä aineksista on täydellinen ruotsinristeily rakennettu!



Gabriella koki historiansa yhden suurimmista uudistuksista ruotsin Landskronan telakalla huhtikuussa. 3 viikon uudistuksen aikana tehtiin teknisten huoltotöiden lisäksi mittavia uudistuksia ravintolakonseptiin ja hytteihin. Lähden Gabriellan matkaan lauantaina 23.4 ja Periscope-lähetys tulee suorana noin kello 16.30–17.00 välisenä aikana. Kannattaa siis jälleen seurata Ferrytalea myös Periscopen puolella! Lisäksi illan aikana kuvia julkaistaan välittömästä Ferrytalen instagramin puolelle @instaferrytale.



Telakoinnin aikana hyttejä on uudistettu Vanhojen B2L ja B4L-hyttien tilalle kannella 7 ja 9 on rakennettu uusia Comfort-luokan hyttejä. Parisängyt ovat 160 cm leveitä ja niissä on entistä mukavammat patjat, peitot ja tyynyt. Samoilla kansilla sijaitsevat LYX ja LXA-hytit ovat saaneet myös uutta tyylikkäämpää ilmettä. Yhteensä muodonmuutoksen on kokenut yhteensä lähes 100 parivuoteellista hyttiä. Gabriella on jo aikaisemmin tunnettu monipuolisesta ja laadukkaista hyteistään, joten nyt valinnanvaraa tosiaankin riittää.

Kannella 7 on tapahtunut myös muutoksia. Kahvilalle on raivattu tilaa entisen leikkihuoneen ja kuljettajille tarkoitetun tilan kohdalta. Uuuden kahvilan nimi on Coffee & Joy, jossa panostetaan itsetehtyihin bakery tuotteisiin. Tax Free-myymälä on myös uusittu ja tuotteiden järjestys on mietitty kokonaan uudelleen. Muodille on järjestetty entistä enemmän tilaa ja lisäksi infoaulaan tulee myös täysin uusi mini-myymälä, joka keskittyy aina yhteen tiettyyn brändiin kerrallaan. Ensimmäisenä vuorossa on Calvin Klein Shop. Tämä erikoismyymälä on saanut tilansa entiseltä Travel Spalta, joka puolestaan siirtyy saunaosaston yhteyteen kannelta 6. Gabriellalta saa siis jatkossakin hemmotteluhoitoja! Lapsiakaan ei ole unohdettu, sillä uusi leikkihuone sijaitsee heti Tax Free-myymälän vieressä.
Suurimmat muutokset ovat tapahtuneet ravintolakonsepteissa kansilla 8 ja 9.  Ella’s, Tapas ja Pub ovat nyt historiaa ja tilalle on saatu uudenlaisia ravintoloita. Grilliruokia tarjoileva Grill keskittyy nimensä mukaisesti maukkaisiin grilliherkkuihin. Bistrotek-ravintola koostuu merenherkkuja tarjoilevasta ravintolasta ja viinibaarista. Mielenkiintoisin uusi ravintolakonsepti on nimeltään No Name!  No Name on Gabriellan ”Plate” mielenkiintoisella sisustuksella, mutta konsepti ei ole täysin yhtäläinen Platen kanssa. Ferrytale testaa Platen heti lauantai-iltana ja kuvamateriaalia on siis luvassa!
Living Room on uusi loungetyyppinen baari joka avaa ovensa kannelle 8. Valikoimassa on laadukkaita drinkkejä, jotka valmistetaan asiakkaalle suoraan pöydän ääressä. Tila on suunniteltu aikuiseen makuun lounge-tunnelmalla. Tänä on mukava tila istahtaa hetkeksi rauhassa alas ja ihailla merimaisemia. 
Legendaarinen Fun Club on nyt historiaa ja tilalle on tullut Mariellasta jo tuttu Club Mar. Yökerhosta on avattu suora yhteys yläkertaan uusien portaiden kautta, missä sijaitsee nyt uusi Upstairs Pub. Pubin valikoimasta löytyy runsas valikoima pienpanimoiden oluita ja laaja valikoima whiskyjä. Tässä tilassa laitetaan kannat kattoon aina pikkutunneille astim eli tila toimii yöllä myös discona.  

Paljon on siis uusittu ja tarkempaa kertomusta kera kuvien luvassa tänne blogin puolelle heti reissun jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti