28.4.2016

Upeasti uudistunut Gabriella


Risteily Gabriellalla on nyt takana ja uudistukset tekivät kyllä vaikutuksen. Matkustimme keulassa olevassa LXA-hytissä kannella 9. Hytti oli saanut uuden raikkaamman ilmeen. Pintoja ja tekstiilejä oli uusittu ja hytti on nyt varusteltu hieman suuremmalla TV:llä. Eniten ilahdutti Viking Club-lahjana saadut kosmetiikkayllätykset, sekä 10 euron seteli aluksen ravintolohin. Jatkossakin LXA on siis hyvä valinta tällä reitillä. Patjat, lakanat ja tyynyt olivat sen verran mukavat, että pitäisi varmaan investoida kotiinkin vähän nykyistä mukavammat.

Hyttilahjat Clubilaisille

LXA, kansi 9

LXA, kansi 9.
LXA, kansi 9.

LXA, kansi 9
 
Testasimme reissulla No Name-ravintolan. Söimme siellä yhdeksän ruokalajin menuun ja se vei kyllä kielen mennessään. Ravintola on hieman samantyyppinen kuin Mariellalla oleva Plate, mutta menut-koostuvat hyvin erilaisista alkukantaisista raaka-aineista. Menu on hyvin kasvispitoinen ja erilaisten raaka-aineiden yhdisteleminen osui kyllä nappiin! Omat suosikkini tässä menussa olivat tällä kertaa ankan sydän ja pääruokana ollut karitsa.

Uusi ravintola arcade, kansi 8.

No Name-ravintolan seinillä on aitoa tuohta.No Name

No Name

No Name Menu


No Name Menu

Paluumatkalla testasimme Grill-ravintolan, jonka ruoassa ei myöskään ollut moittimista.
Vanhaan Ellasiin verrattuna menusta on tullut hieman hienostuneempi ja esimerkiksi annosten ulkonäköön käytetään huomattavasti enemmän vaivaa. Annoskateus iski hieman naapuripöydän burgerien suhteen, eli niitä pitää ehdottomasti kokeilla seuraavalla kerralla.

Grill

Grill

Grill

Grill

Uudella ravintola arcadella on myös meren antimiin erikoistunut Bistrotek-ravintola, jota en tällä kertaa ehtinyt testaamaan.

Bistrotek

Bistrotek

Bistrotek


 

Mielenkiintoisin uusi baari Gabriellalla on ehdottomasti Living Room. Ihan kaikki kalusteet eivät olleet vielä paikallaan mutta tästä paikasta tulee eittämättä jatkossa oma suosikkini, kun haluaa istahtaa rauhassa alas ja nauttia merimaisemista, samalla kun nauttii laadukkaan drinkin.

Living Room
Living Room


Entinen Sky Cafe on nyt Upstairs Pub. Alkuillasta siellä mennään perinteisen karaoken ja trubaduurin voimin ja yöllä tilan valtaa kuumimmat bilerytmit. Tänne rakentuvat myös suorat portaan alakerrassa olevaan Club Mariin, mutta rakennustyöt olivat vielä tällä risteilyllä kesken. Upstairs Pubin toinen kerros on kokonaan tupakointitilana, josta annan kyllä pienen miinuksen. Mielestäni tama tila olisi kannattunut mielummin käyttää rauhallisempina istumapaikkoina.

Upstairs Pub
Upstairs Pub

Upstairs Pub

Upstairs Pub

Upstairs Pub

Upstairs Pub

Tuleva portaikko Club Mariin

Club Mar tuli toki testattua ja lauteilla tällä kertaa oli Generation-band. Iso kiitos baarin puolella palvelleelle Minnalle, joka jaksoi tehdä toiveistani erinomaisia drinkkejä vähän listan ulkopuolelta. Oletteko aikaisemmin maistaneet mansikka gin tonicia? Näin ensimmäistä kertaa total beats-showesitykset, joita esitettiin pitkin iltaa.Brittiläinen show-ryhmä oli yllättävänkin tasokas. Club Marin sisustus on nyt hyvin samanlainen kuin Mariellalla.


GTClub Mar
Generation Band
Club Mar


Jos aamulla ei halua mennä nauttimaan aamiaista Buffetin tai Food Gardenin puolelle on hyvä vaihtoehto myös Coffee & Joy-kahvila, joka on valmistunut kannelle 7.

Coffee & Joy
Coffee & Joy
Coffee & Joy


Tax Free myymälästä oli tullut entistä tilavamman oloinen ja Fashion-tuotteisiin oli panostettu entistä enemmän. Matkaan tarttui mm. Lacosten kengät ja Björn Borgin paita. Unohtamatta, että vapun juomatkin tarttuivat tältä reissulta matkaan.
Gabriella on saanut nyt arvoisensa remontin ja ilme muuttui kertaheitolla ysäritunnelmista tähän päivään. Tällä ekalla viikonloppureissulla oli vielä vähän hommia kesken siellä sun täällä, mutta menoa se ei haitannut. Gabriella pitää pian taas päästä kokemaan uudestaan.


Kaikkia uudistuksia en tällä kertaa blogin puolelle saanut ikuistettua, mutta sehän tarkoittaa, että lisää materiaalia tulevilta reissuilta varmasti taas luvassa. Gabriella säilyy edelleen omien suosikkieni paikalla numero yksi.

 

2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta postauksesta! Gabriella on myös minun suosikkilaivani ollut jo hyvin kauan. Tämän postauksen luettusni tuskin pysyn nahoissani odottaessani ensi viikolla tapahtuvaa parvekehyttireissuamme ihanalla Gabilla!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanasta postauksesta! Gabriella on myös minun suosikkilaivani ollut jo hyvin kauan. Tämän postauksen luettusni tuskin pysyn nahoissani odottaessani ensi viikolla tapahtuvaa parvekehyttireissuamme ihanalla Gabilla!

    VastaaPoista